Volkstuin Den Bosch
Hier lees je alles wat gebeurt op en rond de volkstuin
Vind de Online Gitaarlessen die bij je past!
Categories: Geen categorie

Ik heb lang gezocht naar de ideale gitaarlessen. Het was een moeilijke zoektocht, want iedereen zei dat ik te oud was om te leren gitaar spelen. Dus wou ik geen geld spenderen aan dure privé lessen heb ik maar online gezocht waar ik kon gitaar leren spelen. Dus ik zocht in Google naar gitaarles online op deze pagina ben ik dan terechtgekomen. Deze website toonde mij de verschillende soorten online gitaarlessen er waren online. En dan heb ik kunnen kiezen uit ofwel Nederlandse of Engelstalige gitaarles. Sinds ik deze website onderhoud in het Engels en ik al door mijn hoofdberoep dagelijks Engels moet gebruiken heb ik gekozen om gitaarles te volgen in het Engels.

Het is super! Ik leer super snel bij, het is ongeloofelijk. Misschien omdat ik vroeger nog piano heb gespeeld en goede controle heb over mijn vingers is het makkelijker voor mij om te leren gitaar spelen dan de complete beginner. Maar het is ongeloofelijk hoe alles nu wordt uigelegd! In vergelijking met vroeger, waar ik altijd naar een dure privé leraar moest lopen voordat ik kon beginnen met oefenen. Nu neem ik gewoon mijn ipad erbij en schakel het knopje aan en voila! Ik kan beginnen met gitaar oefenen. Ik kan gewoon thuis in mijn eigen zetel blijven zitten. Dit was heel anders dan de periode waarin ik piano leerde spelen.  Vroeger had ik 1 leraar en die kon je niet wijzigen of je moest verhuizen van dorpje of nog veel verder met de fiets rijden. Nu verander ik gewoon via de app van gitarist die mij soms zijn eigen songs uitlegd hoe hij die speelt. Ik had dit nooit gedacht, ik heb ook eens gezocht naar pianolessen en het blijkt ongeveer hetzelfde te zijn.

De technologie om online te leren is ongeloofelijk.

Dit is de statement waarmee ik mijn verhaal wil afronden. Het is gewoonweg verbazingwekkend hoe snel technologie zich heeft ontwikkeld de laatste jaren. Snel zullen onze kinderen niet meer naar school moeten gaan, ze zullen alles leren via een applicatie op hun toekomstige apple smartwatch!

Comments are closed.